New link in the top of page "IRC Chat".
Register | Login
Views: 123200219
Main | Memberlist | Active users | Calendar | Last Posts | IRC Chat | Online users
Ranks | FAQ | XPW | Stats | Color Chart | Photo album
04-20-24 02:20 AM
0 users currently in .
Xeogaming Forums - -
User Post
dartry
Newcomer
Banned








Since: 06-01-20
From: Los Angeles, CA

Since last post: 1418 days
Last activity: 1418 days
Posted on 06-02-20 01:09 AM Link | Quote
In een oogopslag is de nieuwste optie van het Boost-gedempte, door torsie gestabiliseerde model niet veel anders dan andere in de ZX-lijn. Akin van een recente Adidas ZX 8000 Heren/Dames, mede gecreëerd door adidas Skateboarding en Metropolitan, is gemengd bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel bekleed met zwart. Witte stiksels op de ZX Torsion onderbreken echter het toonschema à la Yeezy 350 v2 Oreo. Laterale 3-strepen verdelen groene, gele en blauwe biezen - details die ook de hiel sieren. Kanten dubra's van het merk 'TORSION' en het gereedschap over zowel de tussenzool als de buitenzool nemen lichtjes deel aan het Olympische symbolenpalet, maar verbleken in hun knipoog naar het evenement in vergelijking met de fakkelafbeelding op het tonglabel.



De adidas XENO-technologie ziet er geweldig uit als de lichten uitgaan, maar tot nu toe hebben geen van de kleurstellingen met het reflecterende kleurverschuivende materiaal er zo levendig uit gezien in direct licht. Adidas ZX 8000 Sale Maar dat gaat veranderen, met deze nieuwste kleurstelling voor de ZX Flux met een nieuwe draai aan de XENO-technologie. In plaats van een bovenwerk dat volledig is gemaakt van reflecterend materiaal zoals eerdere XENO-releases, heeft deze ZX Flux een textielbasis in een opvallende groen-naar-blauwe vervaging die vervolgens wordt bedekt met reflecterende zwarte banden. Waar je uiteindelijk mee eindigt, is misschien wel de beste XENO-sneaker tot nu toe.

Afgezien van de snelgroeiende Yeezy-familie, blijft de rest van de adidas-levensstijl line-up in een vergelijkbaar tempo doorgaan via vele bijgewerkte aanbiedingen van hun retro-nietjes. Onder hen is de Adidas ZX 8000 Goedkoop van de Trefoil imprint die, nadat hij zichzelf heeft blootgelegd via zijn "Lethal Nights" -pakket dat zich overgeeft aan kenmerken van reptielachtige allure, zijn catalogus uitbreidt met nog vier opties die net voor het lenteseizoen arriveren. Voor zowel mannelijke als vrouwelijke fans van het silhouet uit 1989, heb je geluk, want er zijn twee kleurstellingen voor beide geslachten bij de levering inbegrepen.

De stijlen voor de iteraties van de jongens komen rechtstreeks overeen met de bijnaam van elk van hen, aangezien de tinten "Linen Green" en "Orbit Grey" elke variatie in tonale mode helemaal tot in de kern compleet maken. Adidas ZX 8000 Bestellen De op dames gerichte uitvoeringen worden iets speelser omdat de eerste genaamd "Paars Tint" een afwisselende mix van donker marineblauw en zacht violet gebruikt tussen de achterkant en de voorvoet, terwijl de "Blue Glow" naar een helderdere aquatische tint gaat die afwijkt in schaduwen richting de spatbordgebieden.

De aardetintscheur die de Kopen Adidas ZX 8000 de afgelopen maanden heeft ondergaan, staat op het punt om te worden omgekeerd. Je kunt deze gloednieuwe combinatie van grijs en drakenfruit de schuld geven. Alsof de roze tinten niet genoeg zijn, sluipen de schoenen zelfs via de verschillende accenten in een klein beetje babyblauw. Is deze Three Stripes er een die je gaat opsporen?

www.schoenenstockx.com
Xeogaming Forums - -



xeogaming.org

AcmlmBoard 1.92++ r4 Baseline
?2000-2013 Acmlm, Emuz, Blades, Xkeeper, DarkSlaya*, Lord Alexandor*
*Unofficial Updates
Page rendered in 0.137 seconds.
0.039