New link in the top of page "IRC Chat".
Register | Login
Views: 91880875
Main | Memberlist | Active users | Calendar | Last Posts | IRC Chat | Online users
Ranks | FAQ | XPW | Stats | Color Chart | Photo album
12-04-20 09:45 PM
0 users currently in Tech Discussion.
Xeogaming Forums - Tech Discussion - Laptop vs. WoW | |
Next newer thread | Next older thread
User Post
The Accidental Protege

Iggy Koopa
I\'m your accidental protege...
The gift, the blood, the thrownaway...\"










Since: 03-08-05
From: Marching on the city of Southern Cross

Since last post: 377 days
Last activity: 280 days
Posted on 01-02-08 09:46 PM Link | Quote
I can play WoW on this here laptop at a smooth 25 frames per minute, with enough RAM to make the city of Ironforge load instantly (those of you who play know what I'm talking about). Yet, sometimes, I get Fatal Exceptions, and i have to close WoW. For no reason; I could just be running across the plains, and bam. Error. Sometimes it happens constantly, sometimes, it doesn't happen at all. Makes no fucking sense, it's amazingly annoying, and it's pissing me right the fuck off.
I use Windows XP, running on a Dell. Does anyone have any idea what to do or what the problem could be?
FX

Zombie Marco








Since: 03-24-06

Since last post: 2382 days
Last activity: 2277 days
Posted on 01-02-08 10:51 PM Link | Quote
Delete your WTF folder and restart.
Xeoman

Ball and Chain Trooper
Administrator








Since: 08-14-04
From: 255

Since last post: 2 days
Last activity: 3 hours
Posted on 01-03-08 02:00 AM Link | Quote
Hmm, what's your model? I've got a Latitude D820 and can run games up to Half-Life 2 / Supreme Commander very well ... that's probably besides the point and this might be obvious, but do you have all the XP updates, new drivers, etc? Dell's are known to be pretty funked up when it comes to games and the graphic cards, definitely make sure the drivers and everything are right for that.


(Last edited by XeoLVII on 01-03-08 05:01 AM)
The Accidental Protege

Iggy Koopa
I\'m your accidental protege...
The gift, the blood, the thrownaway...\"










Since: 03-08-05
From: Marching on the city of Southern Cross

Since last post: 377 days
Last activity: 280 days
Posted on 01-03-08 02:43 AM Link | Quote
I think it's a D620. Regardless, my current theory is overheating. I'm going to run tests of my theory, and et back to this with my results.
Bitmap

#1 Enhancement Shaman US Ravenholdt








Since: 09-05-04
From: His Laughin' Place

Since last post: 3108 days
Last activity: 3102 days
Posted on 01-03-08 04:23 AM Link | Quote
Your virtural Memory may be the cause of this problem.

Darkslaya helped me out on this issue before cept it was not on WoW, it was something else.

If you can load Ironforge instantly, Give me your internet connection, DAMN.
The Accidental Protege

Iggy Koopa
I\'m your accidental protege...
The gift, the blood, the thrownaway...\"










Since: 03-08-05
From: Marching on the city of Southern Cross

Since last post: 377 days
Last activity: 280 days
Posted on 01-03-08 02:02 PM Link | Quote
Originally posted by Nagis
Your virtural Memory may be the cause of this problem.

Darkslaya helped me out on this issue before cept it was not on WoW, it was something else.

If you can load Ironforge instantly, Give me your internet connection, DAMN.
Oh, it's not my connection; it's my RAM. Don't know how much I have, but it's enough to load everyone's character models. While I'm entering the city on the Gryphon.
Bitmap

#1 Enhancement Shaman US Ravenholdt








Since: 09-05-04
From: His Laughin' Place

Since last post: 3108 days
Last activity: 3102 days
Posted on 01-03-08 09:28 PM Link | Quote
I think someone assumed on JUL that it could be the overheating problem.

For starters, your laptop I believe is pretty much built for WoW, so long as you have the parts for it, and you are in a pretty well ventilated area, your problem should not be overheating really.

Then again, I COULD be wrong, so dont take my word and think its not just that. I still think it could be your virtural memory.
Spartan

Metal battleaxe
Is back. Kind of.








Since: 11-15-04

Since last post: 881 days
Last activity: 121 days
Posted on 01-08-08 08:42 PM Link | Quote
I have two D620's and one of them was doing the same thing yours is, it was a RAM issue, check to make sure both RAM modules are firmly seated, one of mine slipped out

Try that and if you only have one RAM module then time to upgrade (one of mine has 1 gig of ram the other has 2 gigs)

Laptop RAM is cheap (sorta).
Elara

Divine Mamkute
Dark Elf Goddess
Chaos Imp
Penguins Fan

Ms. Invisable








Since: 08-15-04
From: Ferelden

Since last post: 275 days
Last activity: 275 days
Posted on 01-15-08 03:35 AM Link | Quote
I have no idea, I am just envious that you can run the game at all. I apparently can't since Burning Crusade came out, my video card can't handle it.
Next newer thread | Next older thread
Xeogaming Forums - Tech Discussion - Laptop vs. WoW |



xeogaming.org

AcmlmBoard 1.92++ r4 Baseline
?2000-2013 Acmlm, Emuz, Blades, Xkeeper, DarkSlaya*, Lord Alexandor*
*Unofficial Updates
Page rendered in 0.122 seconds.
0.038