New link in the top of page "IRC Chat".
Register | Login
Views: 68523865
Main | Memberlist | Active users | Calendar | Last Posts | IRC Chat | Online users
Ranks | FAQ | XPW | Stats | Color Chart | Photo album
08-16-18 10:03 PM
0 users currently in Help & Suggestions.
Xeogaming Forums - Help & Suggestions - Forum's running SLOOOOOOOOOOOW | |
Next newer thread | Next older thread
User Post
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 06-08-12 12:09 AM Link | Quote
Is the forum running slow for anyone else? It's only the board for me, while all other sites (except for Deviant Art) are running normally.

Seems like it takes 5-30 minutes for pages to load.
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 06-08-12 12:17 PM Link | Quote
OK, so the rest of the board seems to be running fine for me, except for when someone links to something else on the board.

I'm still waiting for those links posted in Staff to load.
Xeoman

Gibdo
Administrator








Since: 08-14-04
From: 255

Since last post: 2 days
Last activity: 1 day
Posted on 06-09-12 02:19 AM Link | Quote
Very odd, some of the links to elsewhere around here are being pretty slow for me too.
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 01-24-14 09:07 PM Link | Quote
OK, the board has been incredibly slow for me for the past couple days, while all other sites are working normally.

It's taking at least 5 minutes for pages to load.
Kard Ayals
The Ultimate
Lv102
Posts2888
Counter2
Mv7Jm26
Hp2189/2189
Sp709/709
Atk361 Int279
Def389 Spd281
Hit254 Res275
Exp10986747
Next103220
Banhammer
Shining Armor
Admin Shield
Judge Hat
Admin Shoes
POWAR

Posted on 01-25-14 08:18 AM Link | Quote
It's not just you.

I don't have any idea why it's running so slow.

Might have to send a support ticket to DreamHost...
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 01-25-14 12:25 PM Link | Quote
What's a bit puzzling is how I'll click on something on the board and it's as though I hadn't. My cursor doesn't have the loading wheel nor does the tab for the board. The first few times I think I ended up clicking everything about a dozen times apiece before I realized it was all just slow to react.

It's like even Chrome and my computer don't acknowledge the board's goings on.
Kard Ayals
The Ultimate
Lv102
Posts2888
Counter2
Mv7Jm26
Hp2189/2189
Sp709/709
Atk361 Int279
Def389 Spd281
Hit254 Res275
Exp10986747
Next103220
Banhammer
Shining Armor
Admin Shield
Judge Hat
Admin Shoes
POWAR

Posted on 01-27-14 07:07 AM Link | Quote
Seems to work correctly now.

Haven't done anything but still.... that was weird.
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 01-27-14 11:48 AM Link | Quote
Indeed. Sweet.

So the one person shred-a-thon continues.
Rogue
If you're reading this... You are the Resistance











Since: 08-17-04

Since last post: 2 days
Last activity: 2 days
Posted on 10-28-14 03:35 AM Link | Quote
This is Rogue.

I keep getting MySQL errors when I attempt to post.

The only way they show up is when I click "Disable Layout;" however, this causes it to appear as if an unnamed invisible person posted.

This, in turn, causes the entire thread (ex: "Yup" in General Chat, and perhaps this thread as well) to disappear from the forum, but not the "Last Posts."

Help?
Kard Ayals
The Ultimate
Lv102
Posts2888
Counter2
Mv7Jm26
Hp2189/2189
Sp709/709
Atk361 Int279
Def389 Spd281
Hit254 Res275
Exp10986747
Next103220
Banhammer
Shining Armor
Admin Shield
Judge Hat
Admin Shoes
POWAR

Posted on 10-28-14 03:11 PM Link | Quote
Yep,

The issue itself was pretty stupid.

The fact that you were able to post by using Disable Layout is a problem in itself. Same with the thread becoming invisble. Those two things I am looking into right now.

Aside from that, I've fixed the posts that were broken.
Kard Ayals
The Ultimate
Lv102
Posts2888
Counter2
Mv7Jm26
Hp2189/2189
Sp709/709
Atk361 Int279
Def389 Spd281
Hit254 Res275
Exp10986747
Next103220
Banhammer
Shining Armor
Admin Shield
Judge Hat
Admin Shoes
POWAR

Posted on 10-28-14 03:20 PM Link | Quote
I have a general idea of why Disable Layout worked.

Jesus. Some parts of the code are really showing their age.
Next newer thread | Next older thread
Xeogaming Forums - Help & Suggestions - Forum's running SLOOOOOOOOOOOW |



xeogaming.org

AcmlmBoard 1.92++ r4 Baseline
?2000-2013 Acmlm, Emuz, Blades, Xkeeper, DarkSlaya*, Lord Alexandor*
*Unofficial Updates
Page rendered in 0.076 seconds.